Yayla Sakinleren Başkan Tosyalı'ya Teşekkür

13 Ağustos 2021 Cuma 16:19
Bu haber 365 kez okundu

Başkan Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,AK Parti ilçe Başkanı Abdulkerim Güven ve meclis üyeleri ile birlikte İskenderun'a bağlı yaylalarda vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yayla Sakinleren Başkan Tosyalı'ya Teşekkür

Başkan Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,AK Parti ilçe Başkanı Abdulkerim Güven ve meclis üyeleri ile birlikte İskenderun'a bağlı yaylalarda vatandaşlarla bir araya geliyor. Yayla sakinleri ise, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya yaylalara yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Vatandaşlar yaylalarda birçok noktaya ilk kez asfalt yapıldığını belirterek, “yaylalarımızın yol sorunu çözülüyor. İskenderun Belediyesinin hizmetlerinden çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz’’ şeklinde görüş beyan ettiler. 
Toplantıda mahalle sakinlerinin isteklerini de dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Halkımız için var güzümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Tosyalı," Her toplantıda da bahsettiğim gibi asfaltsız yol kalmayacak diyoruz ve bunun için  gece gündüz bunun için çalışıyoruz. Yaptığımız yol ve yatırımlarında kalıcı olmasına dikkat ediyoruz. Alt yapısını tamamladığımız yolları belirli bir program dahilinde asfaltlıyoruz. Ziyaretlerimizde ayrıca değerli hemşerilerimizin görüş öneri ve düşüncülerini de dinliyoruz" diye konuştu.







 

Yorum Gönder