Yayladağı ‘Çilek Tadında Festival’ için Gün Sayıyor

06 Temmuz 2022 Çarşamba 15:04
Bu haber 415 kez okundu

Yayladağı İlçesi’nde bu yıl 21’incisi düzenlenecek olan geleneksel 'Yayladağı Kültür Sanat ve Çilek Festivali' heyecanı yaşanıyor.

Yayladağı ‘Çilek Tadında Festival' için Gün Sayıyor

Yayladağı İlçesi’nde bu yıl 21’incisi düzenlenecek olan geleneksel 'Yayladağı Kültür Sanat ve Çilek Festivali' heyecanı yaşanıyor. 

Festivale katılacak vatandaşlar da hem alışveriş yapacak hem de festival alanında yapılan etkinliklerle keyifli vakit geçirecek.


Düzenlenecek olan ve geniş katılım beklenen festivale vatandaşları davet eden Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “festivalimiz için yoğun bir program hazırladık.” Dedi.


Türkiye’de ve dünya çapında Yayladağı çileğini tanıtmak için festivalin öneminden bahseden Başkan Yalçın; “

Bu yıl 21. sini düzenleyeceğimiz Geleneksel Yayladağı Kültür Sanat ve Çilek Festivali'miz Eski Hükümet Konağı alanında 11 Temmuz günü (Bayramın 3. Günü) yapılacak. Festival programımız saat 17.00 da Festival Yürüyüşü ile başlayacak.  Daha sonra 17.30 tütün dizme ve en güzel çilek yarışmaları, 18.30 çocuk etkinlikleri, 19.30 Batuhan Ergüt ve Halil İbrahim Aktaş konserleri, 21.00 Ferhat Göçer Konseri ile son bulacak. Tüm hemşerilerimizi Yayladağı’ndaki birbirinden renkli görüntülerin ve yarışmaların olacağı “Yayladağı Kültür Sanat ve Çilek Festivalimize” davet ediyoruz. Temel ürünlerimizi tanıtım noktasında çok iyi çaba harcamamız lazım.” Diye konuştu.

Yorum Gönder