Yazar Zehra Şirin ‘Veda’ Kitabını İmzaladı

28 Temmuz 2018 Cumartesi 17:56
Bu haber 668 kez okundu

İskenderunlu yazar Zehra Şirin, Ayzıt yayınevi tarafından bir süre önce Türkiye’nin dört bir yanında piyasaya çıkan ‘Veda’ adlı ilk kitabını Prime Mall AVM’de tanıtarak okurlarına imzaladı.

Yazar Zehra Şirin ‘Veda' Kitabını İmzaladı

İskenderunlu yazar Zehra Şirin, Ayzıt yayınevi tarafından bir süre önce Türkiye’nin dört bir yanında piyasaya çıkan ‘Veda’ adlı ilk kitabını Prime Mall AVM’de tanıtarak okurlarına imzaladı.  

İskenderun Prime Mall AVM’de ilk kitabı ‘Veda’ yı okurları ile buluşan iki çocuk annesi ev hanımı liseli yazar Zehra Şirin’i imza günü etkinliğinde birçok kitapsever ‘Veda’ kitabına ilgi göstererek aldıkları kitapları yazar Şirin’e imzalattılar.

Yazar Zehra Şirin’in Veda adlı kitabının imza gününde yazar’ın standını ziyaret eden okurların yanı sıra İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, GÜÇSİAD Hatay il başkanı Sabahattin Uygun, Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Mustafa Çöloğlu, İşadamı Bülent Kırmızıoğlu ve Kitap Otağı Yayınevi genel yayın yönetmeni Aşir Alkaç da Veda kitabını alarak Zehra Şirine imzalattılar.

İki çocuk annesi ev hanımı Zehra Şirin, aradan geçen yıllar sonra yarım bıraktığı liseyi dışarıdan bitirme mücadelesi verirken okuma aşkını, yazıyla bütünleştirip, içindeki yazarlık yönünü ortaya çıkararak ilk romanı ‘Veda’ ile edebiyat dünyasına adımını attı.

Bir genç kızın yaşamından kesitlerin yer aldığı Veda adlı romanıyla ‘Çünkü her ayrılık bir veda ve her veda kalpte gizli bir ölümdür’ diyen 34 yaşındaki ev hanımı Zehra Şirin, okurluğa devam ederken yazarlığının ilk meyvesi olan kitabını okurlarıyla buluşturdu.

Daha önce Hatay’da düzenlenen 2'inci Kitap Fuarı’nda açılan stantta kitabını tanıtan Zehra Şirin, okurlarından gelen yoğun talep üzerine ikinci kitabının çalışmalarına da başladığını belirterek; “Çok iyi bir kitap okuru iken, içimdeki yazarı keşfettim. Yazılarımın çevremdekiler tarafından beğenilmesi ve olumlu tepkiler, ilk kitabımı yazmam konusunda cesaret verdi. Ayzıt yayınevi tarafından yayınlanarak okurla buluşan ‘Veda’ adlı kitabıma olan ilgiden çok memnunum. Hatay’da düzenlenen kitap fuarında yüzlerce kitap imzaladım, Prime Mall AVM’de bir kez daha okurlarımla buluştum, çok mutluyum. Kitabımın her tanıtımında ve okurlarımla buluşmamda büyük heyecan yaşıyorum” dedi.

 

Yorum Gönder