Yeni Emniyet Müdüründen Tosyalı ‘ya Ziyaret

18 Eylül 2019 Çarşamba 14:56
Bu haber 616 kez okundu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Mustafa Mithat Tolunay ‘ın atanmasının ardından, İskenderun’a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ’yı ziyaret etti.

Yeni Emniyet Müdüründen Tosyalı ‘ya Ziyaret
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Mustafa Mithat Tolunay ‘ın atanmasının ardından, İskenderun’a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ’yı ziyaret etti. İskenderun ile ilgili değerlendirme yapılan buluşmada, yeni müdür Nevzat Güneş, İskenderunluların huzuru ve güvenliği noktasında gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Müdür Güneş’e ‘İlçemize hoş geldiniz’ diyerek, yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tosyalı da, ilçe halkının huzuru, refahı ve güvenliği için kurumlar arası işbirliğinin önemine değinirken, uyum içerisinde bundan önce olduğu gibi birlikte güzel işler yapacaklarına inandığını ifade etti.

Müdür Güneş, ziyaret öncesi İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında düzenlenen muhtarlarla istişare ve güvenlik toplantısına da katıldı.

Yorum Gönder