Yeni Hastane Arsuz’a Çok Yakıştı

20 Ağustos 2022 Cumartesi 15:08
Bu haber 344 kez okundu

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Arsuz Kaymakamı, İl Sağlık Müdürü ve bürokratlarla birlikte, açılmasına gün sayan Arsuz Devlet hastanesinde son çalışmaları yerinde incelediler.

Yeni Hastane Arsuz'a Çok Yakıştı

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İl Sağlık Müdürü ve bürokratlarla birlikte, açılmasına gün sayan Arsuz Devlet hastanesinde son çalışmaları yerinde incelediler.

Uzun yıllardır büyük hayalleri kurulan hastanenin yapılması ve hizmete alınması konusundaki çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İl sağlık müdürü Mustafa Hambolat, Arsuz İlçe sağlık müdürü, Yasin Yıldırım, ve hastane inşaatını üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldı.  Arsuz  için yapılan hastanenin  girişi ve  koridorları oldukça lüks ve  özel hastaneleri aratmadı. katlar, servisler ve  ameliyathaneyi gezen Milletvekili Abdülkadir özel, halkın kullanacağı hastanenin en ince ayrıntılarına kadar düşünülmesi çok önemli dedi.

Özellikle hastaların kalacağı odaların otel konforunda ve geniş hasta odaların tamamında banyoda bulunuyor.

Arsuz Devlet hastanesi inşaatının genel bilgilerini haber ekibimizle paylaşan Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Arsuz halkı her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Devletimiz güçlüdür. Bizler verdiğimiz sözü tuttuk. Bundan sonrada tutmaya devam edeceğiz dedi.  Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ise Arsuz Kaymakamlığı olarak çalışmaları yakınen takip ediyoruz. Bu konuda sağlık bakanlığına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi. Son olarak il sağlık müdürü Mustafa Hambolat yaptığı açıklamasında Hastanemiz 50 yataklı olarak başladı 75 yataklıya çıkartıldı. Şu anda ihtiyaç halinde 100 yatağa kadar artırım yapabileceğiz dedi.





Yorum Gönder