Yeni Nesil Dijital Dünya

06 Haziran 2020 Cumartesi 13:31
Bu haber 1009 kez okundu

Yeni nesil teknoloji ve dijital dünyasının genç temsilcilerinden, Age Provocateur şirketinin yöneticisi, Dijital Manager Gülşah Erdener Akın, Mega Radyo’da yayınlanan, ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu. Gülşah Akın, ‘Yeni Nesil Digital Dünya’ konuları ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Yeni Nesil Dijital Dünya
Yeni nesil teknoloji ve dijital dünyasının genç temsilcilerinden, Age Provocateur şirketinin  yöneticisi, Dijital Manager Gülşah Erdener Akın, Mega Radyo’da yayınlanan, ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu. Gülşah Akın, ‘Yeni Nesil Digital Dünya’ konuları ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.
Vatandaşlardan yoğun ilgi gören söyleşi programında deneyimli gazeteci, usta radyocu Semir Yazıcı’nın sorularını cevaplayan Age Provocateur firması yetkilisi, Dijital Manager Akın, özellikle korona virüs salgını ile birlikte özellikle büyümeyi hedefleyen kurumların dijital dünyada yer almaya yöneldiklerini vurguladı.
Firmaların nasıl normal bir hayatta bir ofis, bir mağaza açıp bunun maliyetlerini bütçelendiriyorsa, sanal dünya için de bütçesinde yer açmak durumunda olduğunu belirten Dijital Manager Gülşah Erdener Akın, “Kurumlara sosyal medya içerik yönetimi, CEO çalışmaları, medya planlama, dijital marketing çalışmaları, kurumsal kimlik oluşturma konusunda danışmanlık yaparak, markalar ile bağlantı kurarak destek veriyoruz” dedi. Akın, yeni dönem teknoloji ve dijital dünyası ile ilgili konularda bilgi ve fikirlerini Mega FM dinleyicileriyle paylaştı.
Firmaları dinleyip, firmaya özel çözümler ürettiklerini ifade eden Gülşah Erdener Akın, özellikle son zamanlarda yaşanan gelişmelere baktıklarında dijital dünyanın bundan sonra hayatımızın her alanında daha büyük yer alacağını gördüklerini söyledi. Akın, her geçen gün gelişen ve değişen teknolojiyi, yeni akımları takip ettiklerini ve buna göre firmalara özel çözümlerle en doğru adımları atmalarına yardımcı olduklarını belirtti.
Yeni Nesil Dijital Dünya içinde özellikle Türk yazılımcıların dünya pazarında önemli yerlere geldiğini vurgulayan Akın, bu konuda özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dijital çağa destek çağrısı ve desteklerinin etkili olduğunu söyledi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Türkay Dereli’nin İSTE olarak çok büyük başarılara imza attığını ifade eden Age Provocateur firması yetkilisi Gülşah Akın, “Teknolojik çağda birçok üniversitenin önünde olan İSTE’nin teknoversite ve teknopark konularındaki başarısı İskenderunlu olarak bizleri gururlandırıyor” dedi.
İskenderun’da ticaret, spor ve sosyal ortamın yanı sıra medya camiası içinde de tanınan, sevilen eski milli boksör Nuri Erdener’in kızı olan başarılı genç iş kadını Gülşah Erdener Akın, Dünya genelinde Türk yazılımcılarının büyük firmalar ile yaptıkları uluslararası anlaşmaları duydukça mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.
Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan, oldukça yüksek oranda ilgi gören ‘Semir Yazıcı ile Panaroma’ programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden de canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yönetti.                          

Yorum Gönder