Yeni Yılınız Kutlu Olsun

30 Aralık 2021 Perşembe 13:02
Bu haber 374 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, yayınladığı yeni yıl mesajında “herkes için sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, yayınladığı yeni yıl mesajında “herkes için sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl diliyorum” dedi.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci bir yeni yıl mesajı yayınladı. Rektör Depci mesajında her yeni yılın hayatımızda yeni bir sayfa açacağını vurgulayarak “bu yeni sayfayı en güzel şekilde değerlendirebileceğimiz bir yıl temenni ettiğini” belirtti.

Taze umutlarla yeni bir yılı karşılamaya hazırlandıklarını belirten Rektör Depci mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bir önceki günle bugün, bir önceki ayla bu ay, bir önceki yılla bu yıl arasında anlamlı bir fark olması için çalışmak, hayatta başarılı olmanın ilk prensibidir. Bu düşünceden hareketle acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız yıllara değil geleceğe gözümüzü dikmeli; kendi en iyimiz için gayret etmeliyiz.  En iyi öğrenci, en iyi öğretim elemanı, en iyi personel… Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır”. Bu deyiş işin ne olduğundan bağımsızdır. Her birimiz İSTE ailesinin bir ferdiyiz ve bu bilinçle görev başındayız. Hep birlikte daha güzel, daha nitelikli işler yapmaya çalışarak ve bu yolda birbirimize destek olarak devam edeceğiz. 2022’nin yeni güzel işlere vesile olmasını temenni ediyorum. 2021’de öğrencilerimizle yerleşkelerimizde buluşabilmenin, yüz yüze eğitim verebilmenin, etkinliklerde bir araya gelmenin sevincini yaşadık. Dilerim bundan sonra da daima bir arada oluruz. Dünyanın neresinde olursa olsun öğrencileri olmadan bir eğitim kurumu her zaman eksik olacaktır. 2022 yılının üniversitemiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesi temennisiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum”.


Yorum Gönder