Yükseliş Koleji Çanakkale Ruhunu Yaşattı

20 Mart 2024 Çarşamba 17:19
Bu haber 63 kez okundu

Yükseliş Koleji Lise Öğrencileri Tarafından Hazırlanan Muhteşem 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni hem yaşadılar ve hem de yaşattılar.

Yükseliş Koleji Çanakkale Ruhunu Yaşattı

Yükseliş Koleji Lise Öğrencileri Tarafından Hazırlanan Muhteşem 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni hem yaşadılar ve hem de yaşattılar.

Yükseliş Koleji, her yıl olduğu gibi bu yıl da 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutlama konusunda farkını gösterdi.

Program, yoğun katılımla saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Sunuculuğunu lise edebiyat öğretmeni Sabri Gülmez’in üstlendiği etkinliğe, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Ünalan, İSTE Rektörü Tolga Depci, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, veliler ve öğrenciler katıldı.

Genel Müdür Aykut Davut Öktem açılış konuşmasında, Çanakkale ruhunu yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmanın herkesin görevi olduğunu belirtti.

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, bu zaferin öğrettiklerini unutmadan, millet olarak birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar inşa etme dileğiyle tüm şehitleri rahmet ve minnetle andı.

Lise öğrencilerinden oluşan “Geçilmez Geçilemez” adlı Çanakkale Zaferi Tiyatrosu, izleyen herkesi duygulandırarak adeta o günleri yaşattı. Öğrencilerin özverisi ve oyunculuğu büyük beğeni topladı. Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, tiyatronun yapımında emeği geçen yönetmen Onur Sökmen’e çiçek takdim etti.

Aykut Davut Öktem, etkinliğe katılan tüm misafirlere ve günün oluşumunda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. “18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!” denildi.






Yorum Gönder