Yükseliş Koleji’nde Anma Töreni…

09 Şubat 2024 Cuma 14:37
Bu haber 112 kez okundu

Yükseliş Koleji olarak, 6 Şubat deprem felaketinin yıl dönümünde, sevgili öğretmenlerimiz Ekrem Eren Dağtekin ve Umut Aykan’ı saygı ve derin özlemle anıyoruz.

Yükseliş Koleji'nde Anma Töreni…

Yükseliş Koleji olarak, 6 Şubat deprem felaketinin yıl dönümünde, sevgili öğretmenlerimiz Ekrem Eren Dağtekin ve Umut Aykan’ı saygı ve derin özlemle anıyoruz. Bu önemli günde, Genel Müdür Yardımcımız Ekrem Eren Dağtekin ve değerli Kimya öğretmenimiz Umut Aykan’ın anısına sahip çıkıyor, onların bize bıraktığı değerli mirası gelecek nesillere aktarmanın gururunu yaşıyoruz. Okulumuzun kütüphane ve laboratuvar bölümlerini bu iki öğretmenimizin isimleriyle onurlandırarak, onların ışığının Yükseliş Koleji’nde daima yaşayacağını simgeliyoruz.

Kurucumuz Nuri Üysen ve Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem’in ev sahipliğinde gerçekleşen duygusal anma törenine, vefat eden öğretmenlerimizin aileleri, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Birlikte, Ekrem Eren Dağtekin ve Umut Aykan’ın değerli mirasını anma ve onurlandırma fırsatı bulduk.

Ayrıca, öğrencilerimiz Aksel Sakacı ve Egemen Asil Öztürk’ ü de rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların anısını yaşatmak adına, okulumuzun başka bir alanına isimlerini vereceğimiz özel bir tören planlıyoruz. Bu adımlarla, Yükseliş Koleji olarak, topluluğumuzun her bir üyesinin değerini ve katkısını kalıcı kılmaya yönelik taahhüdümüzü vurguluyoruz.

Yükseliş Koleji olarak, Ekrem Eren Dağtekin ve Umut Aykan’ın yanı sıra Aksel Şakacı ve Egemen Asil Öztürk’ü  saygı, sevgi ve minnetle anıyor; onların bize bıraktıkları ilhamın ve değerlerin, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz aracılığıyla sonsuza dek yaşayacağına olan inancımızı yineliyoruz. Onların adı ve anısı, okulumuzda her zaman yaşayacak ve gelecek nesillere ışık tutmaya devam edecek, kaybettiklerimizin anısına duyduğumuz derin saygı ve sevgiyi ifade etmek istiyoruz. Onların mirası, Yükseliş Koleji’nde ve kalplerimizde daima yaşayacaktır.






Yorum Gönder