Yükseliş Koleji’nde Öğretmenler Günü Coşkusu

24 Kasım 2018 Cumartesi 17:16
Bu haber 967 kez okundu

24 Kasım öğretmenler günü Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ersan Zengin Konferans salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Yükseliş Koleji'nde Öğretmenler Günü Coşkusu
24 Kasım öğretmenler günü Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ersan Zengin Konferans salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Yapılan kutlamada saygı duruşu ve istiklal marşının ardından öğretmenlik mesleğine yeni başlayan Genç Öğretmenlerimiz adına Arsuz Aşağı Kepirce Ortaokulundan Şerife Şeyma KESER konuşma yaptı. Arsuz ilçesinde görev yapan öğretmenlerin hazırlamış olduğu tiyatro ile eğlenceli dakikalar yaşatan “Öğretmen Tiyatro Ekibi”ne teşekkür ederiz.
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe genelinde resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından verildi.
Göz yaşımda saklısın ağlayamam ben, Her çocukla yeni bir dünya doğar yeniden, Seni çok seviyorum desem de faydası yok… gibi daha bir çok bestelere imza atan Türk Sanat müziğinin Duayen isimlerinden Zekai TUNCA ve bugüne kadar yapmış olduğu besteler ve şiirlerle, hepimizin gönlünde taht kurmuş Türkiye’nin önemli isimlerinden biri olan, Seninle aşkımız eski bir roman, Hatıram olsun, Kurşuna gerek yok, Yanımda sen olmayınca sözlerinin sahibi Ahmet Selçuk İLKAN’ın konseri izleyicilere büyülü anlar yaşattı.
Kapanış konuşmasını yapan İskenderun Kaymakamı Musa SARI’nın Kurucusu Nuri ÜYSEN’e “Teşekkür Plaketi”ni takdim etmesi üzerine tören sona erdi.

Yorum Gönder