Zafer Partisi’nden İGC’ye Ziyaret

02 Mayıs 2023 Salı 14:40
Bu haber 242 kez okundu

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı ve Milletvekili Adayları İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerle gündemi değerlendirdiler.

Zafer Partisi'nden İGC'ye Ziyaret

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı ve Milletvekili Adayları İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerle gündemi değerlendirdiler.

Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Zafer Partisi Hatay İl Başkanı ve Milletvekili Adayları burada seçim çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Zafer Partisi İl Başkanı Adem Kaya “Seçim çalışmalarında mücadelemizi sürdürüyoruz. Amacımız Hatay’ın sahipsiz olmadığını göstermek,bu vesile ile tüm işçilerimizin bayramlarını kutluyorum.” dedi. 

Zafer Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Atvur, Türkiye genel seçime gidiyor bizlerde Hatay’dan milletvekili adayı olduk. Arkadaşlarımızla birlikte gazetecileri ziyaret ederek kendimizi anlatmak istedik. Bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ederim. Uzun yıllardır bir birimizi tanıyoruz. Bizlerin üzerinde gazeteci arkadaşlarımızın emeği bir hayli fazladır.” dedi.

2. sıra Milletvekili Adayı Suphi Yıldız ise, “yaşanan depremde Hatay’ın sahipsiz bırakıldığını açıkça söylemek istiyorum bu nedenle yapılacak olan seçimlerde iktidarın değişmesi gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Son olarak 3. Sıra Adayı Minehan Akcan ise; “Sahipsiz kalan bir şehrin sahipleri olarak zafer elde etmek istiyoruz. Bize güvenen halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder