‘ZAMARA‘ Güzellik Merkezi Açıldı 

23 Aralık 2019 Pazartesi 17:32
Bu haber 698 kez okundu

Güzellik ve estetik sektöründe İskenderun’lu bayanlar ve baylara hizmet veren Zamara Güzellik Merkezi İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da katıldığı görkemli bir törenle açıldı.

‘ZAMARA‘ Güzellik Merkezi Açıldı 

Güzellik ve estetik sektöründe İskenderun’lu bayanlar ve baylara hizmet veren Zamara Güzellik Merkezi İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da katıldığı görkemli bir  törenle açıldı.

Cumhuriyet mahallesi İsmet İnönü (Fener) caddesi, Millet Parkı karşısı no:75/A adresinde bulunan güzellik merkezinin açılışına; İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Abdülkerim Güven, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ve birçok davetli katılım gösterdi.  İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, güzellik salonunu gezerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Estetik ve Güzellik uzmanı Semra Göçer’in işletmeciliğini yaptığı ZAMARA Güzellik Salonu, kendini, cildini önemseyenlerin yeni adresi olma yolunda iddialı. Ücretsiz danışmanlık hizmeti ve haftanın belirli bir gününde özel indirimler uygulanan salonda, kadınların güzellik adına aradığı her şey bulunuyor.

Son teknoloji hizmetlerinin sunulacağı güzellik merkezinde bayanlara hizmetin yanı sıra, erkeklerin de faydalanabileceği uygun bakım paketleri mevcut. ZAMARA Güzellik Merkezi açılışa özel fiyatlarla yeni müşterilerini bekliyor.

Yorum Gönder