‘Zihni’ İz Birakiyor!

29 Aralık 2018 Cumartesi 11:19
Bu haber 774 kez okundu

Dünyanın en önemli iş ve ekonomi dergilerinden Forbes 100´üncü yaşında ‘Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri’ni ödüllendirdi.

‘Zihni' İz Birakiyor!
Forbes’ten “Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihni” Fuat Tosyali’ya Ödül!

 Dünyanın en önemli iş ve ekonomi dergilerinden Forbes 100´üncü yaşında ‘Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri’ni ödüllendirdi. Forbes Dergisi’nin 100´üncü yaşını kutlamak amacıyla bir otelde düzenlenen gala gecesinde; Türkiye’nin ekonomi tarihine yön veren, iz bırakan ve önemli ilklere imza atan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı, “Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” ödülünü aldı.

Törende bir konuşma yapan Forbes Dergisi Yayın Yönetmeni Burçak Güven, “Türk ekonomi tarihine yön veren, yaptıklarıyla iz bırakan ve önemli değişikliklere imza atan 'Türkiyenin Yaşayan En Büyük Zihinleri'ni belirledik. Büyük dönüşümler yaratmış, yaptıkları olmasaydı yerlerinde büyük boşluklar bırakacak, bugüne imzalarını atan ve dolayısıyla geleceğe damgasını vuracak bu önemli isimlere, yani Türkiye´nin yaşayan büyük zihinlerine Forbes Dergisi olarak bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.

 Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı ise ödülünü alırken, “Bu ödülü tüm Tosyalı Holding Ailesi adına almaktan büyük memnuniyet ve onur duyuyorum. Hepinizin bildiği gibi Türkiye gelişen bir ülke ve ekonomik büyümenin ülkemiz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Ancak bu süreç, sosyal sorumluluk değerleri olmadan düşünülemez. Bizim için, ekonomik kalkınma ve sosyal kalkınma her zaman el ele, denge içinde olmuştur. Tosyalı Holding olarak, bizler de yatırımlarımızı yaparken temel değerlerimizi her zaman koruduk. Bu değerli ödülden dolayı Forbes’e teşekkür ederim” dedi.

 İş ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin katıldığı gecenin sonunda; Tosyalı Holding YK Başkanı Fuat Tosyalı, Ahmet Çalık, Asım Kibar, Abdullah Kiğılı, Ali Nihat Gökyiğit, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, Hamdi Akın, Hakkı Yıldız, Hüsnü Özyeğin, Mehmet Kutman, Murat Ülker, Mehmet Ziylan, Nihat Özdemir, Nevzat Aydın, Oya Eczacıbaşı, Ömer Koç, Tuncay Özilhan, Suat Günsel, Suzan Sabancı, Ümran Beba, Yahya Kiğılı ve Zeynep Bodur Okyay Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri ödüllerinin sahibi oldu.

Yorum Gönder