Gündem Haberleri Tümü

Mete Aslan İlk Kitabını Basına Tanıttı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde üç dönem belediye başkanlığı yaparak iz bırakan Mete Aslan ‘Unutmadım ben de yazdım’ atlı ilk kitabını Gazeteciler Cemiyeti’nde basına tanıttı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde yönetimi ve basın mensuplarıyla bir araya gelen üç dönem belediye başkanlığı yapan Mete Aslan, siyaset ve başkanlık yaptığı dönemlerde aldığı notlar ve gerçek yaşanmış olayların bir kısmından derleyerek ‘Unutmadım ben de yazdım’ adlı ilk kitabında topladığını söyledi.

Zaman zaman aldığı notları bugün 4-5 kitap yapacak kadar elinde doküman bulunduğunu belirten eski Belediye Başkanı Mete Aslan, “Yakında bunları da yazmayı düşünüyorum” dedi.

Global olarak bir derleme yaparak, notlarının bir kısmından seçmelerle kitap yazmak istediğini ve bunları ‘Unutmadım ben de yazdım’ adlı ilk kitabında topladığını aktaran Mete Aslan, “Elimdeki notları yanımda iyi bir editörle derleyip toplasak, yazamadıklarımı yazmış olacağım. Böyle bir başlangıç yaptık. Hiç olmazsa İskenderun bize 40-50 senedir bakıyor, burada yaşıyoruz. Hizmette bir şeyler verdik, böyle bir desteğimiz de olsun istedim. Her ne kadar hukuk mezunu olsam da, ilk yüksekokulum Gazetecilik, o bakımdan sizlerle sıcak ilişki içerisindeyim, şu an kendim bağımsız sayılırım. Dolayısıyla böyle bir kitap yazdım. Biraz geç oldu bu kitap, daha önce de çıkabilirdi o imkan da vardı. İnşallah pandemiyi atlatırsak tekrar aldığım notları toparlar, yazamadıklarımı yazma fırsatı bulabilirsem her halde iki üç kitapla daha karşınıza çıkacağım” diye konuştu.




Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları