Gündem Haberleri Tümü

‘Özveriyle Çalışan Personellerimizin Yanındayız’

Belen Belediyesinde çalışan kadrolu işçilerin 2022 yılı zam oranı ve sözleşmeli personellerin imza töreni gerçekleşti.
Belen Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işçilerin 2022 yılında alacağı % 40 zam ve sosyal hak iyileştirme görüşmelerinde, Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç ile anlaşmaya vararak, imzalar atıldı.

İmza töreninin ardından sözleşmeli personellerin de sözleşmelerini imzalayan Başkan Gül; “Belediye bünyesinde çalışan sözleşmeli personellerimizin, 2022 yılı sözleşmelerinin imzalarını ve kadrolu işçilerimizin 2022 yılı zam oranında yetkili sendikamızla yaptığımız görüşmeler hayırlı bir şekilde tamamlanarak mutlu sona ulaştık. Attığımız imzaların sözleşmeli personellerimize, kadrolu işçi personellerimize ve belediyemize, hayırlı olmasını dilerim. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. İfadelerini kullandı.

Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç ise yaptığı teşekkür konuşmasında; “Göreve geldiği günden itibaren personel zam ve hakları konusunda devamlı pozitif ayrımcılık yapan Belediye Başkanımız İbrahim Gül’e çok teşekkür ediyorum. Bizler emek savunucuları olarak Başkanımızdan her zaman destek gördük. Üyelerimiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.


Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları