Gündem Haberleri Tümü

Karla Kapanan Yollar Özveriyle Açıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kar yağışından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Hassa ve Yayladağı’ndaki kar küreme ve yol açma çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

HBB ekipleri, ilçe merkezleri ile yüksek bölgedeki mahalle ve yaylalarda kapanan yolları ulaşıma açmak için yoğun çaba harcadı.

Mahalleler arası bağlantı yollarının ve ana arterlerin birçoğunu ulaşıma açan ekiplerin özverili çalışması vatandaşlar tarafından büyük takdir gördü.

Kar yağışının başladığı günden itibaren Büyükşehir ekiplerinin sahada olduğunu söyleyen vatandaşlar çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hassalı bir vatandaş HBB ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında “Büyükşehir ilk günden itibaren tüm araçlarını seferber etti. Zarar gören vatandaşlara el uzattı. Dağ başında, yaylada kalan çobanları bile getirdiği için Büyükşehir’den Allah razı olsun. Çok güzel, faydalı işler yaptılar. Bu süreçte vatandaşın yanında oldular. Çok teşekkür ederim” dedi. 

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Hassa’da yaptığı çalışmaları takdire şayan bulduğunu belirten bir başka vatandaş ise “Ekipler özveri içinde ellerinden gelenin fazlasını yaptı. Gerek köy yolları gerekse ilçe merkezinde tüm çalışanlar insanların yardımına koştu. Hepsine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları