Gündem Haberleri Tümü

‘Lima Shore’dan Görkemli Açılış

İskenderun Belediyesi 5’nolu sosyal tesisin yerine açılan, İskenderun’un başarılı iş insanlarından Yılmaz Arslan’ın işletmeciliğini yaptığı ‘Lima Shore’ görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Açılışa Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Payas Kaymakamı ve İskenderun Vekil Kaymakamı Dr. Polat Kara, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Kaymakam Vekili Ahmet Açıkgöz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, AKP İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Abdülkerim Güven,  ATSİAD Başkanı Mithat Cerit Binmez,  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Diyap Atar, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, TÜRDEM Genel Başkanı Ahmet Ölmez, basın mensupları ve birçok davetli katıldı.

‘Lima Shore’ Cafe-Restoran işletmecisi Yılmaz Arslan açılış öncese yaptığı konuşmasında protokol üyelerine ve katılımcılara teşekkür ederek, “Lima ve Mikado ailesi olarak Akdeniz’in incisi İskenderun’umuza değer katacağına inandığımız yeni iş yerimizin açılış anına ve mutluluğumuza ortak olduğunuz için teşekkür ederiz. Kapalı ve açık, iş ve dış mekanları ile kalite ve hijyenden ödün vermeden tüm halkımızı memnun etmek üzere kurulan Lima Cafe, misafirlerini bugün itibariyle ağırlamaya hazır. Farklı konsepti, konforlu iç dizaynı ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile dünya mutfağından seçeneklerimizin de olduğu yiyecekleri, sıcak ve soğuk her türlü içecek ve tatlılarımızı ilçemize yakışır şekilde Lima Cafe’de tatma imkanı bulabileceksiniz. Lima Cafe’nin açılma sürecinde desteklerini bizlerden esirgemeyen ve İskenderun’a değer katan projelere imza atan Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı ’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da daha önce İskenderun Belediyesi 5 nolu sosyal tesisi olarak hizmet veren Lima Cafe’nin şehre ayrı bir hava katacağını belirterek, “Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Yılmaz Bey burada çok başarılı bir iş çıkardı. Emeği geçen herkesi kutluyor yeni açılan işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Lima Cafe’nin açılışı gerçekleştirildi ve konuklara ikramlarda bulunuldu.


























Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları