Gündem Haberleri Tümü

ATSİAD, Değişim ve Gelişime Katkı İçin Ziyaret Turunda

Hatay’da ‘Birlikten Doğan Güç’ sloganıyla yıllardır bölge ekonomisine katkı sunan iş insanlarını çatısı altında buluşturan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş insanları Derneği (ATSİAD), tespit ettiği sorunların çözüme kavuşması, yeni projelerin hayata geçirilmesi için devlet kurumları ile seçilmiş siyasi erklere ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Mithat Ceritbinmez’le birlikte Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ı ziyaret eden ATSİAD Yönetim Kurulu, devlet eliyle ilçeye kazandırılan projeler için teşekkür ettiler ve geleceğe dair umutlarını dile getirdiler.

Turizm ve tarım kenti Arsuz’un gelişmesi, yeni projelerle cazibe merkezi haline getirilmesi için Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar’ın çabalarıyla kazandıran Arsuz-İskenderun yolu orta refüj aydınlatma, ilçe merkezi köprü düzenlemesi, Köyiçi sokağında yapılan düzenlemeler, enerji nakil hatlarının yenilenmesi, kurumlar arasındaki koordinasyonun başarısı ve daha bir çok konuda atılan adımlardan duyduklarını memnuniyeti dile getiren Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri, ilçenin turizm ve tarım potansiyelinin artırılması konularında görüşlerini ilettiler.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar da, ATSİAD’ın bölge ekonomisi ve sosyal hayatına sunduğu katkıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yapılan her projede, her sosyal sorumluluk projesinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz’ı da ziyaret eden ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri, bölge tarımının gelişmesi ve yeniliklerin kazandırılması, çiftçilerin eğitimi, tarım alanlarının daha verimli kullanılmasına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’ü de ziyaret eden ATSİAD ekibi, ilçe halkının huzur ve güvenliği için yaptığı çalışmalara teşekkür ettiler ve her zaman desteklerinin süreceğini ifade ettiler.

Emniyet Müdürü Hasan Gün’e, ilçe polis teşkilatının eksiklerinin tamamlanması, tüm mahallelerde sağladığı hakimiyet, halkla bütünleşen bir çalışma yürüttüğü için de ayrıca teşekkür ettiler.

Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı görevine yeni atanan Jandarma Yüzbaşı İbrahim Dündar’ı ziyaretlerinde, sorumluluk alanlarında bölge halkının devletine ve milletine bağlılığı ve güvenlik güçlerine olan desteğine vurgu yapan ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, bölgede huzur ve güven ortamının korunması, suç ve suçlularla mücadelede halkın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güvenlik güçlerinin yanında olacağına olan inancı yineleyerek, ATSİAD olarak her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.





Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları