Sağlık Haberleri Tümü

Op. Dr. Seval Metin Gelişim ve Palmiye Ailesine Katıldı

Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Seval Metin, İskenderun Gelişim Hastanesi ve İskenderun Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Alanında yapmış olduğu uygulamalar hakkında bilgiler veren Op. Dr. Seval Metin, “Göğüs cerrahisi, yenidoğan doğumsal anomaliler, batın cerrahisi, ürolojik cerrahi, fıtıklar, inmemiş testis, hidrosel, sünnet, yumurtalık kist ve kitleleri, üro genital anomaliler, endoskopik girişim hizmetlerini Gelişim ve Palmiye Hastanesi bünyesinde sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Op. Dr. Seval Metin Kimdir?

Op. Dr. Seval Metin, Hatay’da doğdu. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak, Tıp Doktoru unvanı aldı. İhtisasını ise, yine aynı fakülte de tamamlayarak, Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda tamamladı. Diyarbakır Çocuk Hastanesi, Adana SSK Hastanesi'nde hasta kabulü yapmış olan Op. Dr. Seval Metin, Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görev almış ve burada Türkiye’nin ilk en büyük çocuk yoğun bakım ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerinde yüksek sayıda ameliyatlar gerçekleştirmiştir. Op. Dr. Seval Metin, mesleki çalışmalarına Adana'da bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları