Sağlık Haberleri Tümü

‘Sizi Asla Yalnız Bırakmayacağız’

İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Yönetici, doktorları, sağlık personeli, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı deprem felaketinden ötürü saygı duruşunda bulundu.

İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, "Yaşanan felaketten ötürü ailelerimizi arkadaşlarımızı dostlarımızı yurttaşlarımızı kaybettik. Onların anısına saygı duruşunda bulunarak, onlara saygılarımızı iletmek istedik. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, ‘afetin yaralarını hep birlikte saracağız’ dedi.

Başhekim Uzm. Dr. Emin Turhan, “6 Şubat deprem felaketinden bu yana, gece gündüz demeden; doktorlarımız, hemşirelerimiz, idari kadromuz, sekreterlerimiz ve temizlik personellerimizle insanlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Ağlayarak müdahale ettiğimiz, ameliyat ettiğimiz, yoğun bakımda takip ettiğimiz hastalarımız ve kaybettiğimiz yurttaşlarımız için istenseydi, canımızı bile verirdik. Çünkü biliyoruz ki yaşattığımız, hayata tutunmasını sağladığımız her bir can; bize hayat, umut, yaşama sebebi veren bir hikâye olacaktı. Bizim insanımız, bizim halkımız, bizim umudumuzdur Hatay... Bu felakette yurttaşımıza yardımcı olan, bizimle beraber her şeyini ortaya koyan tüm sağlık çalışanlarımıza minnet borçluyuz. Kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımıza rahmet diliyoruz. Artık İskenderun'umuza, Hatay'ımıza borcumuzu ödeme zamanı. Son bina, son insan, son hayvan, son ağaç kalana kadar burada, memleketimizde kanımızın son damlasına kadar hizmet vermeye devam edeceğiz. Sizi asla yalnız bırakmayacağız” açıklamasında bulundu.






Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları