Eğitim Haberleri Tümü

İSTE Hizmette Mekan Sınırını Ortadan Kaldırıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı “Kütüphaneciyle Canlı Görüş” hizmetini uygulamaya başladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı “Kütüphaneciyle Canlı Görüş” hizmetini uygulamaya başladı. Kütüphane İSTE: BKM, akademik yayın arama süreçleri başta olmak üzere tüm kütüphane hizmetlerinden anlık yazılı, sözlü ve görüntülü görüşme olanağı sağlayan “Kütüphaneciyle Canlı Görüş” hizmeti ile kullanıcıya kolaylık imkânı sağlayacak. İSTE’nin, kütüphane kullanıcı hizmet trafiğini geliştirme ve yönetme çalışmaları kapsamında uygulamaya başladığı sisteme, kullanıcılar Piri Keşif Aracı üzerinden (https://kesifaraci.com/?modul=live_chat&uid=iste.edu.tr) diledikleri yerden bağlanıp kullanabilecek.

“Kütüphaneleri eğitim ve araştırma sürecinin ayrılmaz bir parçası olarak değerlendirdiğini” ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “eğitim öğretimi kesintisiz devam etmek gayesiyle bu eğitim öğretim yılında bazı birimlerde çevrimiçi eğitime devam ediyoruz. Kampüslerimizde olmayan öğrencilerimizin kütüphane hizmetlerinden yeterince faydalanmasına katkı sağlayacağını düşündüğümüz yeni bir hizmeti daha erişime açtık. Kullanıcılarımızın en yüksek faydasına olmasını diliyor, hizmetin geliştirilmesinde uygulamasında emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Uygulamaya başlanan yeni hizmetin işleyişine ilişkin rehbere https://iste.edu.tr/files/4304_files_1701678949.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.






Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları