Eğitim Haberleri Tümü

Arsuz’da Bir Özel Okul Daha Faaliyete Girdi

Arsuz İlçesi sınırlarında, özellikle Karaağaç Mahallesinde özel okul sayısı günden güne artıyor. Karaağaç Mahallesinde gerek donanım bakımından, gerekse akademik başarı anlamında çok kaliteli özel okulların her geçen gün sayısı artıyor.

İskenderun da hizmet veren özel okullardan Yükseliş Okulları daha önce İskenderun sınırlarında eski binasında hizmet vermekte iken yeni ve özellikle donanımı ile göz dolduran binası ile Arsuz ilçesi sınırlarında faaliyet göstermeye başladı.

Arsuz Haymaseki Mahallesi eski öğretmenlerinden olan hayırsever iş adamı Nuri Üysen tarafından kurulan okulda Arsuz kaymakamı Musa Sarı incelemelerde bulunarak  Arsuz ilçesi eğitimine katkılarından dolayı Nuri Üysen’e  teşekkür etti.

Okulun tamamını inceleyen Kaymakam Sarı özellikle okulda bulunan planetaryum, bilim ve sanat galerileri gibi bölümlerin donanımıyla akademik başarıya büyük katkı sağlayacağını belirtti. Kaymakam Sarı, tüm diğer özel okullarla olduğu gibi zaman zaman Yükseliş Okulları  ile de Milli Eğitim ile ortak faaliyetler yürüteceklerini ifade ederek okulun Arsuz’a ve bölgemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları