Gündem Haberleri Tümü

Gözüküçük: 'İskenderun'u Hep Beraber Yöneteceğiz'

 AK Parti'den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olan Ergün Gözüküçük;

'İskenderun'u Hep Beraber Yöneteceğiz'
Uzun yıllar İskenderun Merkez Postane Müdürlüğü yapan ve daha sonra 2014 seçimleri sonrasında İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ergün Gözüküçük, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den resmen aday adayı oldu. Bölge halkının yakından tanıdığı Ergün Gözüküçük, adaylık açıklamasını parti binasında yaptı.
Kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı adaylık açıklamasında İlçe Başkanı Bestami Bilgili, “Gözüküçük’e çıkmış olduğun bu yolda başarılar diliyorum. Hepimiz biliyoruz ki adaylık nasip ve kısmet işi. Allah hakkınızda hayırlısını versin” dedi.
AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan Aday adayı Ergün Gözüküçük ise yaptığı açıklamasında “Burada bulunan herkes beni çok yakından tanıyor. Bu kentte doğup büyüdüm, dolayısıyla İskenderun’a vefa borcum var” dedi. PTT Müdürlüğü yaptığı dönemde de hizmet etmek için var gücü ile çalıştığını belirten Gözüküçük, “Eğer adaylık nasip olur da kazanırsam, İskenderun’a el birliğiyle sahip çıkacağız. Hep beraber kenti yöneteceğiz. Bu süreçte bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak desteklerinizi bekliyorum. Buraya gelerek katkı sağlayan herkese de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları