Gündem Haberleri Tümü

Başkanla Halk Günleri

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her hafta gerçekleştirdiği ‘Halk Günleri’ kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seyfi Dingil, Başkanlık makamında gerçekleştirilen Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Halk buluşmasında konuşan Başkan Seyfi Dingil, “Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız halk günlerinde kendi istek ve taleplerinin yanı sıra İskenderun’un ve mahallelerinin sorunlarını da dile getiriyorlar. Bu sorunları önem sırasına göre belediye imkânları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Vatandaşlara yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Yerel yönetim anlayışımız gereği halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindik. Gerçekleştirilen halk günleri, vatandaşların sıkıntılarını onlardan dinleyerek, halkımızın sorunlarına çözüm üretmek adına atılan önemli adımlardır” diye konuştu.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları