Gündem Haberleri Tümü

Primemall’da Yarıyıl Etkinlikleri Başlıyor!

Düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle İskenderun’luların buluşma ve renkli yaşam merkezi haline gelen Primemall İskenderun, sömestre etkinlikleriyle de çocuklara unutamayacakları bir yarıyıl tatili imkanı sunuyor.

Çocukların severek izlediği çizgi film Aslan ve Keloğlan Primemall İskenderun'da küçük hayranlarıyla buluşuyor. Hayal etmeden duramayan, yeni icatlarıyla eğlencenin tadını çıkaran, TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi filmi Aslan, 18 - 27 Ocak 2019 tarihleri arasında Primemall İskenderun AVM’de çocuklarla buluşacak.

Primemall İskenderun Alışveriş Merkezi'nin Sömestre etkinlikleri 30 Ocak - 3 Şubat 2019 tarihlerinde ise, ünlü masal kahramanı Keloğlan ve Arkadaşları ile devam edecek. Çocukların hem eğlenip hem öğrenebileceği müzikal etkinlikleri 14.00 - 16.00 ve 18.00 saatlerinde üç farklı seansta gerçekleşecek. AVM yetkilileri, TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film kahramanları Aslan ve Keloğlan’la minik ziyaretçilerini keyifli dakikalar geçirmeye davet ediyor.

Çocukların karne hediyelerini de unutmayan Primemall İskenderun, bu sene de 18 Ocak tarihinde alışveriş merkezine gelerek danışmaya karnesini gösteren çocuklara, karne hediyesi olarak ücretsiz hikâye kitabı hediye edecek. Bu yarıyılda da çocuklar, Primemall İskenderun’da eğlenceye doyacak.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları