Gündem Haberleri Tümü

Güler Down Sendromlu Çocuklar ile Bir Araya Geldi

 AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler Down Cafe ye ziyarette bulunarak Down Sendromlu çocuklarımız ile bir araya geldi.

Down Cafe'de +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil tarafından karşılanan Güler, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, "En büyük engel zihinlerde oluşan engellerdir. Burada Down sendromlu çocuklarımız çalışıyor. Onlara çeşitli konularda eğitimler veriliyor. Zaman zaman farklı organizasyonlar düzenliyoruz. Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılmasında herkese büyük görevler düşüyor. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise "Hükümetimiz engellilerimize her türlü desteği çok şükür veriyor. Sahipsiz bırakmıyor, bu ülkenin tüm vatandaşlarının sahipsiz olmadığı gibi engellilerimizde sahipsiz değildir. Bizlerde tüm engelli vatandaşlarımızın her daim yanlarındayız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti HBB Adayı Güler, Down Sendromlu çocuklar ile tek tek yakından ilgilendi.

 

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları