SİYASET Haberleri Tümü

Tosyalı; ‘Seçimlerden Zaferle Çıkacağız’

31 Mart Yerel seçimler yaklaşırken mahalle mitinglerini de yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ilk mitingini Akçay'da gerçekleştirdi.

Akçay’da yoğun kalabalıkla gerçekleşen mitinge AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, meclis üyesi adayları ve Akçay, Fatih Sultan Mahallesi halkı katıldı.

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği mitingde konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 31 Mart'ın Hatay için milat olacağını belirtti. Hatay'ın 5 yıldır beceriksiz bir yönetim tarafından yönetildiğini ifade eden Milletvekili Özel, "Allah'ın izniyle inşallah bu seçimde tarihi zaferle Cumhur İttifakını Hatay'da tesis ederek halkımıza gereken önem ve hassasiyeti gösterip hizmetlerle bütünleştireceğiz" dedi.

Daha sonra havai fişekler eşliğinde Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı kürsüye geldi. Başkan Adayı Tosyalı, bölgenin belli başlı mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağını kaydetti. İskenderun'a hak ettiği hizmetler için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü veren Tosyalı, bu seçimi çok iyi bir netice ile bitirerek hükümet işbirliğiyle İskenderun'u şaha kaldıracaklarını vurguladı.  İskenderun’a dair hedeflerini aktaran Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Emin olun İskenderun’a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Bunun için iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise, hem büyükşehirde hem İskenderun’da belediyelere AK Parti bayrağını dikeceklerini kaydederek, hükümetinde desteğiyle hizmetlerle donatacaklarını söyledi.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları