Gündem Haberleri Tümü

Eminoğlu: ‘Hedefimiz Her Gence Ulaşmak’

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu TÜGVA Hatay İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Eminoğlu, “Hatay'daki bir çalışma, Türkiye'yi, İstanbul'u ve Ümmet-i Muhammedi etkileyen bir çalışma olabilir” dedi.

İskenderun Anemon Otel’de düzenlenen iftar programına TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kenan Karahan, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, iş adamları, vakıf temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Katılımın yoğun olduğu programda, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Programda kısa bir konuşma yapan Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu’na katılımlarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra söz alan Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu Türkiye gençliğiyle ilgili 81 il ve 420 ilçede çalışma yürüttüklerini söyledi.

Eminoğlu: "Türkiye gerçekten önemli virajlardan geçiyor. Yakın zamanda bir seçimi geride bıraktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye'nin geleceği ile ilgili çalışmalarına baktığımız zaman bir vizyon ve hedef konulmuş. 2023 deniliyor, 2053 ve 2071 hedeflerinden bahsetti. Burada belki o günleri kendisinin göremeyeceğini fakat gençlerin bu hedeflere sımsıkı bağlanması gerektiğini azim ve gayretle çalışılmasından bahsetti.  Biz de daha fazla gayret gösterip bu işlerin merkezinde olmamız lazım. Türkiye Avrupa’ya kıyasla çok genç bir nüfusa sahip. Türkiye'de 15-20 milyon arası genç nüfus potansiyeli var. Hatay'daki bir çalışma, Türkiye'yi, İstanbul'u ve Ümmet-i Muhammedi etkileyen bir çalışma olabilir. Bin yıldır bu topraklarda İslam medeniyetinin getirmiş olduğu bilinçle birlikte çalışmalarımız devam edecek." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından TÜGVA Hatay İl Temsilciliği adına Başkan Sinan Köklü Genel Eminoğlu’na plaket verdi.  

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları