Gündem Haberleri Tümü

U – 14 Şampiyonları İftarda Buluştu

 2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-14) Liginde mücadele eden Arsuz İlk Adımspor (U-14) Takımı, İskenderun Yükseliş Koleji (U-14) Takımını 7-0 mağlup ederek, Türkiye Şampiyonasında Hatay ilini temsil etmeye hak kazandı.

 Bu başarının ardından futbolcular aileleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. Takımın şampiyonluğunu kutlayan aileler, hem çocukları tebrik etti ve hem de takıma destek amacıyla bağışlarda bulunuldu.

Konuklarıyla yakından ilgilenen Arsuz İlkadım Spor Kulüp Başkanı Nebil Aşkar ve Antrenör Necat Miçooğulları katılım gösteren tüm davetlilere katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Düzenlenen iftar yemeğine Arsuz İlkadım Spor Kulüp Başkanı Nebil Aşkar, 2. Başkan Ali Kayıkçı, Antrenör Necat Miçooğulları, Antrenör Yardımcısı Süheyl Tertemiz, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Mega Medya Gurubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ve genç futbolcular, aileleri ve davetliler katıldı.

Arsuz İlk Adımspor, Kahramanmaraş’ta 22 – 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonasında Hatay ilini temsil edecek.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları