Gündem Haberleri Tümü

İÇKD’den İskenderun için Birliktelik Ziyaretleri

İskenderun Çevre Koruma Derneği (İÇKD) Başkanı Nermin Yıldırım Kara ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını (İTSO) ziyaret etti.

Başkanlık makamlarında gerçekleşen ziyaretlerde İÇKD Başkanı Nermin Yıldırım Kara, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette,   İskenderun ekonomisi ve çevre konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara ise, “Şehrimiz genelinde yer alan ortak yaşam alanlarımız ve kent hayatımızı ilgilendiren çevresel konular da dernek yönetimi olarak duyarlı hareket ediyoruz. Amacımız yaşanabilir bir İskenderun için el birliği ile hareket ederek insanlarımızı çevre konularında daha duyarlı hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Başkan Kara, çevre konusunda farkındalık yaratacak projelerin hayata geçirilmesi ve belediye ile İTSO'yu kentte yapılacak çalışmalar konusunda birlikte hareket etmeye davet etti.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları