Gündem Haberleri Tümü

Kaymakam Sarı Arsuz- Samandağ Yolunu İnceledi

Bölgemiz için yılların rüyası niteliğinde bulunan Arsuz-Samandağ bağlantı yolunun devam eden çalışmalarını Arsuz Kaymakamı Musa Sarı müteahhit firma yetkilileri ile ve teknik personellerle birlikte yerinde inceledi.

Fiziki gerçekleşmesi yaklaşık yüzde yetmiş’lere ulaşan ve birkaç ay içerisinde bitmesi beklenen yolun detaylarını yerinde inceleyen Kaymakam Musa Sarı teknik personellerden bilgiler aldı.

Samandağ sınırı olan Akçay deresine kadar gezen ve yerinde inceleyen Kaymakam Sarı, 25 kilometrelik bu yolda aynı zamanda 25 Km de bisiklet yolu bulunacağını ifade etti. Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın talimatları ile yol üzerinde beş noktada doğaya uygun şartlarda çadır ve karavan parkı, mesire alanı ve seyir terasları gibi çalışmaların da Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte başlatıldığını belirten Kaymakam Musa Sarı, bu projelerin de önümüzdeki sezona hayata geçirilmesinin planlandığını ifade etti. Ayrıca başta projenin Mimarı Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Milletvekillerimiz, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri ile teknik heyet ve emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

Kaymakam Musa Sarı’ya incelemeler esnasında Arsuz Ziraat Odası Başkanı ve Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Kale Mahalle Muhtarı Mehmet Gebeş ve mahalle sakinleri eşlik etti.


Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları