Gündem Haberleri Tümü

CNR İMOB’a Saglamoğlu Damga Vurdu

Hatay’ın ev aksesuarları alanında öncü markası, Sağlamoğlu Aksesuar, dünyanın en büyük üç mobilya fuarından biri olan CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına damga vurdu.

CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’ne sergilediği ürünlerle damga vuran Sağlamoğlu Aksesuar, fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından oldu. Sağlamoğlu, en çok tercih edilen sehpa modellerini İstanbul ve dünyanın pek çok noktasından fuarı ziyarete gelen vatandaşların beğenisine sundu.

Sağlamoğlu Aksesuar firması sahibi Murat Sağlamoğlu “İMOB CNR Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda Sağlamoğlu markasının değerini arttırmak amacıyla stant açtık. Hatay’da markamızın kalitesine güvendiğimiz için önemli işler başardık. Hatay mobilyasının ve ev aksesuarlarının artık ülke geneline ve uluslararası arenaya tanıtılması gerektiğine inanıyoruz. Bu alanda öncü olmak istedik. Firmamız 26 Ocak’a kadar burada ziyaretçilerini bekliyor olacak. Şimdiye kadar standımıza olan ilgiden oldukça memnunuz. İnanıyoruz ki burada yaptığımız çalışmaların meyvelerini önümüzdeki dönemde alacağız. Çok sayıda ürünümüz burada ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ev aksesuarları dediğimiz zaman geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Biz müşterilerimizin isteklerine en uygun çözümleri sunacağız. Standımıza, evini güzelleştirmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları