Gündem Haberleri Tümü

Altın Adamlar Emniyet Müdürü Güneş’i Ağırladı

İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası başkanı Uğur Fırat ve kuyumcu esnafıyla buluştu.

Oda başkanı Fırat ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kuyumcu esnafı Müdür Nevzat Güneş’i birlikte karşıladı. İlçenin sevilen Emniyet müdürü Güneş ile birlikte kuyumcular pasajında esnafın hazırladığı kahvaltı sofrasında bir araya gelen kuyumcu esnafı, karşılıklı sohbet ortamında sorunlarını dile getirdiler.

Göreve geldiği günden bu yana çalışmalarından dolayı müdür Güneş ile memnuniyetlerini paylaşan esnaflar adına başarı dileklerini sunan Başkan Uğur Fırat, “Sayın Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş ile birlikte esnaf sofrasında buluştuk. Sorunlarımızı dile getirdik. Esnafım ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Uğur Fırat tarafından emniyet müdürü Nevzat Güneş’e ziyaret anısına kuyumcular odası adına bir hatıra takdim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de Başkan ve kuyumcu esnafına samimi ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. İskenderun’un huzuru ve güvenliği için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, kentin dinamikleri ve esnaflarıyla daima iletişim ve dayanışma içinde olacaklarını belirtti.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları