Gündem Haberleri Tümü

‘5 Temmuz Spor Festivali Başlıyor’

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm festivali çerçevesinde spor etkinliklerinin düzenleneceğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi ve İlçe spor müdürlüğü işbirliği içerisinde düzenlenecek olan spor festivalinin farklı branşlar da yapılacağını açıkladı.

Dünya genelinde yaşanan pandemi dolayısı ile bu yıl düzenlenecek spor etkinliklerinin kesinlikle sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapılacağını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Bu yıl spor etkinliklerini kısıtlı tuttuk. Spor etkinliklerimiz içerisinde kort tenis turnuvası, masa tenisi ve okçuluk yarışmaları var. Yarışma sonuçlarında dereceye giren sporculara ödüller takdim edilerek katılım belgeleri verilecek” dedi.

Müsabakaların ilçe spor müdürlüğü tesisleri ile belediye spor tesislerinde yapılacağını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Turnuva hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Belediyemizin 444 1 939 numaralı çağrı hattından bilgi alabilirler. 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde düzenlenen spor etkinliklerine katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Müsabakaların centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları