Gündem Haberleri Tümü

Altın Adamlar ‘Ahilik’ Geleneğini Yaşatıyor

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası’nın Ahilik etkinlikleri coşkuyla sürüyor. Pandemi kuralları gözetilerek İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Yılın Ahisi’ni, Olgun Esnafını ve Genç Girişimcisi’ni seçerek hak sahibi üyelerine kaftanlarını giydirip, anı plaketlerini takdim etti. Etkinliğe İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu da katıldı.

Yılın Olgun Esnafı seçilen Abdulhamit Tümkaya’ya, kaftanı İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Ali Dokuzoğlu tarafından giydirilirken, anı plaketi de yine Dokuzoğlu tarafından sunuldu.

Olgun Esnaf Abdulhamit Tümkaya kısa bir selamlama ve teşekkür konuşması yaptı. Başkan yardımcısı Dokuzoğlu etkinliğe, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı adına katıldığını belirterek, hak sahiplerini ve tüm esnafı kutlayıp Başkan Tosyalı’nın selamını iletti.

Yılın Ahisi seçilen Faruk Doğan’a ise, kaftanını İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat giydirirken, Doğan’ın plaketini de yılların esnafı Ataman Aksu takdim etti.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, “Şahsım ve yönetim kurulum adına emektarlarımızı kutluyorum” dedi.




Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları