7 Yıl’da 10 Bin Katarakt Ameliyatı

08 Mart 2021 Pazartesi 12:30
Bu haber 443 kez okundu

Göz Hastalıkları başta olmak üzere çeşitli branşlarda sağlık hizmeti veren Gözde Cerrahi Tıp Merkezinde 7 yılda 10 binin üzerinde katarakt ameliyatı yapıldı.

7 Yıl'da 10 Bin Katarakt Ameliyatı

Göz Hastalıkları başta olmak üzere çeşitli branşlarda sağlık hizmeti veren Gözde Cerrahi Tıp Merkezinde 7 yılda 10 binin üzerinde katarakt ameliyatı yapıldı.

Genç dinamik, tecrübeli ekibiyle bölgede sağlık sektöründe öncü kuruluşlardan olan Gözde Cerrahi Tıp Merkezi bünyesinde Göz tedavilerinin yanı sıra İç Hastalıkları (Dahiliye) , Kulak Burun Boğaz, Diyetisyen, Uzman Psikolog, Ortopedi doktorları hizmet veriyor.

İç dış cephesi başta olmak üzere ekipmanlarını da yenileyen Gözde Cerrah Tıp Merkezinde Corona Virüs Covit-19 Tedbirleri dikkate alınıyor, hijyen ve önce sağlık anlayışı ile çalışan Gözde Cerrahi Tıp Merkezi personelleri, titizlikle görevlerini yerine getiriyor. Nar düzü Arsuz İskenderun sınırında Deniz Alayını ilerisinde E-5 Karayolu yanında sağlık hizmetlerine devam eden Gözde Cerrahi Tıp Merkezinde 7 yılda 10 bini aşkın katarakt ameliyatı başarıyla gerçekleştirilirken, ameliyat olan hastalar dünyaya gözlerini yeniden açmış gibi görmenin sevincini yaşıyorlar ve Gözde Cerrahi Tıp Merkezi ekibine teşekkürlerini iletiyorlar.

Gözde Cerrahi Tıp Merkezi Müdürü Demet Yelmer yaptığı açıklamasında; “Bölgemizde 7 yıldan bu yana hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Önce sağlık ve hijyen diyerek hastalarımızın tedavilerini özenle yapıyoruz. 7 yıldır bizlere inanan ve güvenen bölge halkımıza bizleri tercih ettikleri için teşekkürlerimi sunuyoruz. Hastalarına gözü gibi bakan kurumumuza güvenen halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.





Yorum Gönder