İskenderun’da Beslenme Ve Danışmanlık Merkezi Açıldı

22 Şubat 2019 Cuma 10:38
Bu haber 629 kez okundu

İskenderun’da Uzman Diyetisyen Mustafa Karaçay Beslenme ve Danışmanlık Merkezi halkımızın hizmetine açıldı.

İskenderun'da Beslenme Ve Danışmanlık Merkezi Açıldı

   İskenderun’da Uzman Diyetisyen Mustafa Karaçay Beslenme ve Danışmanlık Merkezi halkımızın hizmetine açıldı.

Günümüzün en yaygın ve sıkıntılı rahatsızlıkları arasında yer alan obezite ve beraberinde gelen rahatsızlıklar artık Uzman Diyetisyen Mustafa Karaçay Beslenme ve Danışmanlık Merkezinde şifa bulacak.

Uzman Diyetisyen Mustafa Karaçay sağlıklı yaşamın temelinin sağlıklı beslenme olduğunu ifade ederek günümüzün en yaygın rahatsızlıkları arasında bulunan obezitenin sağlıklı beslenme ile aşılabileceğini söyledi.

İskenderun Halkına hizmet vermekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Karaçay, bundan sonraki süreçte hastaların dinleyeceğini ve sıkıntılarını gidermeye çalışacağını sözlerine ekledi.

Uzman Diyetisyen Mustafa Karaçay’ın özgeçmişi ise şöyle:

“Öğrenim hayatıma İskenderun Demir Çelik İlköğretim Okulunda başlayıp Orta Okulu Güralp Kolejinde devam ettim. Liseyi Demir Çelik Anadolu okuyarak 2011 yılında mezun oldum. Üniversiteyi Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde okudum. Birçok hastane de staj yaptım. 2016 yılında mezun oldum. Hemen akabinde yüksek lisansıma başladım. Haliç Üniversitesinde yüksek lisans eğitimime devam ettikten 1 yıl sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Doğum bölümünde 1 yıllık tez çalışması yaptım. 2018 yılında yüksek lisansımı bitirdim. Bu aralar Cerrahpaşa da çalışmaların sonuna doğru bir catering firması ile anlaştım kurulumlarında yardımcı oldum iş düzenleme ve planlamalarını yaptıktan 6 ay sonra kendi isteğimle firmadan ayrıldım. Bu zamanda ise 2 akademik kitap çalışmasında bölüm yazarlığı yaptım. Daha sonra doğduğum büyüdüğüm İskenderun’a geldim ve ilçemize hizmet için Uzman Diyetisyen Mustafa Karaçay Beslenme ve Danışmanlık Merkezini açtım. Kısa sürede güzel işler başaracağımızı umut ediyorum. Bilgi ve birikimlerimi İskenderun halkına anlatmak için sizleri kliniğime bekliyorum.”

Yorum Gönder