Kalbiniz Bu Ekibe Emanet

06 Haziran 2020 Cumartesi 13:14
Bu haber 848 kez okundu

İskenderun Gelişim Hastanesi’nin başarılı Kalp ve Damar Cerrahisi Ekibi, ameliyatlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kalbiniz Bu Ekibe Emanet
İskenderun Gelişim Hastanesi’nin başarılı Kalp ve Damar Cerrahisi Ekibi, ameliyatlarına hız kesmeden devam ediyor. Kalp ve Damar Cerrahisi (KVC) Uzmanı Doç. Dr. Çetin Murat Songur ve Op. Dr. İsmail Körk’ün gerçekleştirdiği operasyondan sonra hayata tekrar tutunan 77 yaşındaki Münire Karpuz, KVC Ekibine teşekkür etti. 
İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Birimi olarak verdikleri hizmetlerle, hastaların dış merkezlere gitmelerine gerek kalmadığını ifade eden Doç. Dr. Murat Songur, “Çoğu merkezlerde gerçekleştirilemeyen riskli ameliyatları, tecrübeli ekibimiz ve teknik donanımızla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Acil Servis’e getirilen ve anjiyo yapıldığı sırada damarı zarar gören hastayı, yapılan tetkik ve muayene sonrası acilen ameliyata hazırladık. Ameliyatta dört damara müdahale edildi ve anjiyo sırasında zarar gören damarı onarıldı. Hastamızı kısa sürede taburcu ettik” açıklamasında bulundu. 
“Bu ekip, İskenderun için şans”
Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Münire Karpuz ise, “Başka bir hastaneye soğuk algınlığım var diye başvurmuştum. Ardından yapılan tetkikler ve muayene sonrasında damarlarımda tıkanıklık tespit edildi. Anjiyoya alınmıştım. Müdahale sırasında damarım zarar görmüştü. Ardından çocuklarım beni Gelişim Hastanesi’ne getirdi. Allah doktorlarımızdan razı olsun, onlara sağlık versin. Kalp Cerrahisi Ekibi, İskenderun için şans” dedi.

Yorum Gönder