Asaşspor Şampiyonluk Meşalesini Yaktı

25 Haziran 2020 Perşembe 16:57
Bu haber 6952 kez okundu

2019-2020 sezonunda 2. Amatör Küme’de elde ettiği başarının ardından 1. Amatör Ligine yükselen İskenderun Asaşspor’dan şampiyonluk şarkıları yankılandı.

Asaşspor Şampiyonluk Meşalesini Yaktı
2019-2020 sezonunda 2. Amatör Küme’de elde ettiği başarının ardından 1. Amatör Ligine yükselen İskenderun Asaşspor’dan şampiyonluk şarkıları yankılandı.

Asaşspor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, elde ettikleri başarıdan dolayı başta Teknik Direktör Bekir Arabulan olmak üzere tüm futbolcuları tebrik etti.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Başkan Zeki Göçmen, “Sporcularımıza başarıyla taşıdıkları formamızla hem Asaş Filtreye, hem de bizlere yaşattıkları gururdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Emeklerinden ve başarısından dolayı Teknik Direktör Bekir Arabulan olmak üzere, bütün teknik heyete de ayrıca teşekkür ediyorum. Başarılarımız daim olsun” dedi.

Önümüzdeki futbol sezonunda Hatay 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan İskenderun Asaşspor’un başarılı Teknik Direktörü Bekir Arabulan, desteklerinden dolayı Kulüp Başkanı Zeki Göçmen’e teşekkür ederek,  “Kurulduğumuz günden bu yana her zaman bizlerin yanında olan ve her türlü desteği veren Başkanımız Zeki Göçmen’e teşekkür ediyoruz. Kar kış demeden takımımızın şampiyonluğunda emeği geçen tüm futbolcularımızı kutluyoruz. Başkanımızın desteğiyle önümüzdeki sezonda güçlü bir kadro kurarak şampiyonluğu hedefliyoruz” dedi.

TFF Kararı Onaylandı

Koronavirüs nedeniyle 2019-2020 Sezonu Hatay 1. ve 2. Amatör Küme müsabakalarının askıya alınması üzerine Hatay Futbol İl Tertip Kurulu aldığı kararları Hatay ASKF nezdinde TFF Amatör İşler Kuruluna gönderdi. TFF Amatör İşler Kurulu’nun onayladığı karara göre Hatay 1. Amatör Küme’de İskenderun Yıldızspor, İskenderun Meydanspor, Kırıkhan 1461 Spor ile Maşuklu Spor, 2. Amatör Küme (A) Grubunda Antakya Belediye Gençlik, Hatay Medeniyetler Spor, Hatay Efsane Spor, (B) Grubunda İskenderun Efsane Spor, İskenderun Asaşspor ile Erzin Gökdere Spor bir üst gruba çıkan takımlar oldu.

Yorum Gönder