Başkan Culha: Başarılarla Gururlanıyoruz!

19 Ocak 2017 Perşembe 16:35
Bu haber 1447 kez okundu

Gökmeydan Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Hatay Şampiyonluğu kupasını Başkan Nazım Culha'ya hediye etti.

Başkan Culha: Başarılarla Gururlanıyoruz!
Gökmeydan Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Hatay Şampiyonluğu kupasını Başkan Nazım Culha'ya hediye etti.

'Başarılarla Gururlanıyoruz'

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Hatay Okul Sporları Erkek Voleybol Şampiyonası'nda Hatay Şampiyonluğunu elde eden Gökmeydan Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı elde ettikleri kupayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya hediye etti.

Gökmeydan Ortaokulu Müdürü Nazım Karabulut, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Takım Antrenörü Gökhan Turunç ve okul Aile Birliği Yöneticileri ile birlikte Başkan Culha'yı makamında ziyaret eden başarılı sporcular kupayı takdim ederken, bölge şampiyonasında da Arsuz'u ve Hatay'ı en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdi.

Sporcuların başarılarıyla gurur duyduğunu ve övündüğünü söyleyen Başkan Nazım Culha, "Güne böyle güzel başarılarla başlamak ne güzel. Çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Çocuklarımıza bu başarı zeminini oluşturan hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Hakikaten ilçemizdeki bir okulun Hatay şampiyonu olması bizi çok gururlandırdı. Bir sonraki adım bölge şampiyonası. Temennimiz okulumuzun bölge şampiyonluğunu da kazanmasıdır. Bu kupanın ilçemize gelmesinde emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyor, sporcularımızı kutluyorum" dedi.

‘Şampiyonluğumuz Mucize Gibi’

Kısıtlı imkanlarla elde edilen başarıyı mucize olarak nitelendiren Gökmeydan Ortaokulu Müdürü Nazım Karabulut ise desteklerinden dolayı Başkan Nazım Culha'ya teşekkür ederek, "Gökhan Hocamızın çok büyük gayretleri var bu başarıda.  Sahaya sürecek yedek oyuncu bulmakta zorlanan bir takımı Hatay Şampiyonu yaptı. Karşılaştığımız diğer takımların öyle bir sıkıntısı yoktu. Gerçekten hocamızın kazandığı başarı bizim nazarımızda çok büyük. Sanki bir mucize gibi. Geçen yıl finali kaçırmıştık. Ama bu yıl şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

Gökmeydan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Takım Antrenörü Gökhan Turunç da bölge şampiyonasının 16 - 19 Şubat tarihleri arasında yapılacağını, ancak şampiyonanın hangi ilde düzenleneceğinin henüz belirlenmediğini belirterek, şampiyonada güzel maçlar ortaya koyan ve hiçbir rakibe fırsat vermeden Hatay Şampiyonluğunu elde eden sporcularını tebrik etti.

Yapılan konuşmaların ardından başarılı sporcular hem Başkan Nazım Culha'nın doğum gününü alkışlarla kutladı, hem de şampiyonluk kupasını hediye etti.

 

Yorum Gönder