Başkan Culha'ya Saha Teşekkürü!

15 Şubat 2017 Çarşamba 17:11
Bu haber 1128 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaçspor Kulüp Yönetimi'ni ağırladı.

Başkan Culha'ya Saha Teşekkürü!
 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  Karaağaçspor Kulüp Yönetimi'ni ağırladı:

‘Karaağaçspor Tesisleri, Arsuz'un

 Sportif Başarılarına Katkı Sunacak’

Karaağaçspor Kulüp Yönetimi, Arsuz Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla sil baştan yenilenerek, modern bir görünüme kavuşacak olan Karaağaçspor Tesisileri'nin FİFA standartlarına kavuşturulması için adeta gün sayıyor. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı makamında ziyaret ederek hem sahada hızla devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan alan, hem de Başkan Culha'ya teşekkür eden Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve yönetim kurulu üyeleri, U-15 ve U-17 kategorilerinde Hatay Şampiyonu olduklarının da müjdesini verdi.

‘Başarı Çıtamız Yüksek’

Geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir neslin oluşmasına önemli bir katkı sunan Karaağaçspor yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, U-15 ve U-17 kategorilerinde Hatay Şampiyonu olan ve başarı çıtasını her zaman yüksek tutan Karaağaçsporlu futbolcuları ve emeği geçen herkesi tebrik etti.

Türk Futboluna yetenekli pek çok sporcuyu kazandıran ve kazandırmaya devam edecek olan Karaağaçspor Tesisleri'nde çim saha altı taban tesviyesi ve çevre tel örgü direklerinin montaj çalışmasının devam ettiğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 4 soyunma odası, 2 hakem odası ve 1 sağlık odası olmak üzere tesiste yapılacak olan 7 odanın yanı sıra, tribünlerin de altında kapalı alanlar oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Karaağaçspor Tesisileri'nin yanısıra Gözcüler Spor Sahası ve Nardüzü Spor Tesisleri'nin de belediye bünyesinde olduğunu ve imkanlar ölçüsünde bu sahaların da bakım ve onarımının gerçekleştirildiğini dile getiren Başkan Culha,  Akçalı ve Üçgüllük Mahalleleri'nde hayata geçirdikleri semt ve spor sahaları ile hem Arsuz’un, hem de gençlerin sportif başarılarına  katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

‘Başkan Culha'ya Saha Teşekkürü’

Toprak zeminli sahayı uluslararası standartlara taşıyacak olan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Nazım Culha'ya teşekkür ederek, yapılacak olan çalışmalarda her konuda destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan da U-15 ve U-17 kategorilerinde Hatay'ı ve Arsuz'u en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdi. Hedeflerinin Akademik Lige girmek olduğuna da dikkat çeken Nevzat İnan, sahanın tamamlanmasıyla kulüp olarak daha çok başarıya imza atacaklarını dile getirdi.

Yorum Gönder