Hatayspor’un Kupadaki Rakibi Galatasaray!

30 Ocak 2019 Çarşamba 17:36
Bu haber 811 kez okundu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde Hatayspor’un rakibi Galatasaray oldu. İlk karşılaşma 5-6-7 Şubat tarihleri arasında, rövanş maçları ise 26-27-28 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Hatayspor'un Kupadaki Rakibi Galatasaray!

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde Hatayspor’un rakibi Galatasaray oldu. İlk karşılaşma 5-6-7 Şubat tarihleri arasında, rövanş maçları ise 26-27-28 Şubat tarihlerinde oynanacak.  51 yıl sonra katıldığı Türkiye Ziraat Kupası’nda Süper Lig Lideri Medipol Başakşehirspor’u yenerek çeyrek final biletini alan ve tarih yazan bordo – beyazlı ekip, Galatasaray ile ilk kupa maçında Türk Telekom Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Çeyrek final eşleşmeleri kura çekimi Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı. Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turunun ardından yoluna devam eden takımların kura çekiminde Galatasaray ile eşleşen Hatayspor’da ikinci bir Süper Lig takımı ile karışılacak olması Hataylılarda büyük bir sevinç yaşattı.

Son 16 turunda Galatasaray, Göztepe, Kasımpaşa ve Trabzonspor, kurada seri başı olarak yer aldığı

Çeyrek Final Eşleşmeleri

Trabzonspor – Ümraniyespor, Akhisarspor – Kasımpaşa, Galatasaray – Hatayspor, Yeni Malatyaspor - Göztepe

Yarı Final Eşleşmeleri

Trabzonspor - Ümraniyespor / Akhisarspor – Kasımpaşa

Galatasaray - Hatayspor / Yeni Malatyaspor – Göztepe şeklinde oluştu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ilk maçları 5, 6 ve 7 Şubat, rövanşları ise 26, 27 ve 28 Şubat’ta oynanacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 2, 3 veya 4 Nisan’da, rövanş maçları ise 23, 24 veya 25 Nisan’da yapılacak. Kupanın final maçı 16 Mayıs’ta Sivas’ta oynanacak.

Yorum Gönder