Hedefler 12'den Vurulacak

06 Ocak 2020 Pazartesi 14:28
Bu haber 565 kez okundu

İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü işbirliği ile Okul sporları kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, salon sporları atölyesinin açılışı yapıldı.

Hedefler 12'den Vurulacak
İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü işbirliği ile Okul sporları kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, salon sporları atölyesinin açılışı yapıldı.

İskenderun'da okçuluk sporunun yaygınlaşması için spora her zaman önem verdiklerini belirten Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, kapalı spor salonunda okçuluk sporunu yaygınlaştırmak adına öğrencilere ve halka ücretsiz olarak kurs verdiklerini söyledi. Gündel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte okçuluk sporunu tüm okullara da yaymak istediklerini sözlerine ekledi.

İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Ömer Güler ise, öğrencilerin spor dallarıyla daha iç içe olmaları için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

Necip Fazıl Kısakürek 0rtaokulunda öğrenim gören İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından verilen okçuluk kurslarını başarıyla sürdüren ve Geleneksel Okçuluk Spor alanında İl Birinciliği ve Bölge birincilikleri olan Asya Karakuzu ve Özel bir okulda öğrenim gören ablası Sıla Karakuzu Geleneksel Okçuluk ile ilgili birbirinden güzel atışlar yaparak alkış  aldı.

 Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, Geleneksel Okçuluk alanında okullarını temsil eden Asya Karakuzu ile gurur duyduklarını belirtti. Güler, "İyi ki böyle kendilerini farklı spor alanında yetiştiren öğrencilerimiz var. Açılan spor salonunda daha güzel başarılara imza atar biz de mutlu oluruz. Bizler öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ayrıca bu atölyenin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu da, öğrencilerin spor eğitimlerinde de her zaman destek olacaklarını, buralardan nice başarılı sporcuların çıkması temennisinde bulunarak,  öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Okul sporları kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, salon sporları atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Yorum Gönder