İskenderun’dan ‘Fener Ol’ Kampanyasına Tam Destek!

02 Nisan 2019 Salı 18:29
Bu haber 599 kez okundu

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi tarafından yakında hayata geçecek olan ‘Fener Ol’ kampanyası için bir araya geldi.

İskenderun'dan ‘Fener Ol' Kampanyasına Tam Destek!
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi tarafından yakında hayata geçecek olan ‘Fener Ol’ kampanyası için bir araya geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından yakın zamanda açıklanması beklenen kampanya, Sarı Lacivert renklere gönül verenlerin, destekleriyle Fenerbahçe sevdası etrafında kenetlenmesini amaçlıyor. İskenderun Fenerbahçeliler Derneği üyeleri kampanyaya hazır olduklarını belirterek tüm Fenerbahçelilere destek için çağrıda bulundular.

Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle mali açıdan sıkıntılı günler yaşayan ve gelir elde etmek için Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından başlatılacak olan ‘Fener Ol’ kampanyasına İskenderun Fenerbahçeliler Derneği desteğini açıkladı. İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen’in çağrısıyla İskenderun Güney Eğitim Vakfı çok amaçlı salonunda bir araya gelen, FB taraftarları, dernek üyeleri ve ÜNİFEB üyelerinin katıldığı toplantıda başkan Mustafa Düzen, İskenderun’daki tüm Fenerbahçelilerin kampanyaya destek olmasını istedi. Buradaki toplantının ardından Fener taraftarları toplu halde İskenderun anıt alanına kadar yürüyerek buradan da ‘Fener Ol’  kampanyasına destek için çağrıda bulundular.

                Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu mali problemlerin temelinde 3 Temmuz 2011’de fetö tarafından yaşatılan kumpasın büyük etkisi olduğunu belirten İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen; “Bu süreçten önce de Fenerbahçe’ye karşı kumpaslarla karşı karşıya kaldık. O zaman ki başkanımız Aziz Yıldırım da bir sene Fenerbahçe için hapiste yattı. Başarısız bir sezon geçiriyoruz, hepimiz üzüntülüyüz. Bazı yanlışlar da yapılmış olabilir ama bu kulübe küseceğimiz anlamına gelmez.

    ‘Fener ol’ kampanyamız 1 TL ile 1 milyon arası bağışa açık. Fakat hiçbir şekilde nakit ödeme yapılmayacak. Vereceğimiz hesaplara havale işlemi ile ödeme yapmak isteyenler bu şekilde ödeme yapabilecek. SMS yolu ile 20 TL bağış yapabilirler. Bütün bu detayları sayın başkanımız Ali Koç 4 Nisan 2019 Perşembe günü 19.07’da Fenerbahçe TV kanalından açıklayacaktır. Biz bu kampanyaya sonuna kadar destek veriyoruz. İskenderunluların Fenerbahçe’ye olan aşkı hiçbir zaman bitmez. Bu iş gönül işidir. Bu kampanya için İskenderun’un, herkesin desteklerini bekliyorum”dedi.

 

Yorum Gönder