İskenderun’lu Genç Yüzücüler Milli Takımda

05 Haziran 2018 Salı 19:05
Bu haber 986 kez okundu

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu tarafından yapılan açıklamaya göre U17 Bayanlar kategorisinde yapılacak olan turnuvanın 13 kişilik Milli kadrosuna İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcularından Melis Kuseyri ve Ceren Bulut’un seçildiği öğrenildi.

İskenderun'lu Genç Yüzücüler Milli Takımda

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu tarafından yapılan açıklamaya göre U17 Bayanlar kategorisinde yapılacak olan turnuvanın 13 kişilik  Milli  kadrosuna İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcularından Melis Kuseyri ve Ceren Bulut’un seçildiği öğrenildi.

Türkiye Sutopu Federasyonunu 2018 yılı faailiyet programında yer alan “BOTEV  DAYS uluslararası Sutopu Turnuvası” Bulgaristan’da yapılacak.
Murat Kaptanoğlu; “Son yıllarda Sutopu Milli Takımlarımızın katıldığı tüm müsabakalarda her kategoride sporcularımızı milli takımlarda görmek bizleri gururlandırmaktadır.
Bulgaristan’da düzenlenecek turnuvada Milli takım teknik kadrosu ve sporcularımıza başarılar diliyor, kulüp sutopu antrenörlerimiz Ökkeş Çiçek ve Mehmet Aktepe’ye, desteklerinden dolayı DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu’na ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Gönder