Kick Boks İl Şampiyonası İskenderun’da yapıldı

27 Haziran 2018 Çarşamba 18:36
Bu haber 959 kez okundu

İskenderun ilçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler il şampiyonası yapıldı.

Kick Boks İl Şampiyonası İskenderun'da yapıldı

İskenderun ilçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler il şampiyonası yapıldı.

120 sporcunun katıldığı Kick Boks İl Seçmesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel’in katılımı ile start verildi. Fair play çerçevesinde geçen müsabakalar da ilk üçe giren sporcular, 3 – 11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Gündel, Kick Bosk İl şampiyonasına İskenderun’da 5 kulüp ve 120 sporcunun katılımı ile yapıldığını belirterek, seçmeler sonunda Türkiye Şampiyonası’na gidecek sporcuların belirleneceğini söyledi.

Gündel açıklamasının devamında ise, “Spor Genel Müdürlüğümüzün 80. kuruluş yıldönümü olan 29 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan ‘Yaz Sporları’ açılışı ile ilçemizde 5-18 yaş aralığında ve toplamda 14 branşta futboldan basketbola, badmintondan Judoya, karateden boksa kadar çeşitli branşlarda ya sporları kursumuzu düzenleyeceğiz. Kurslarımızın amacı, spor kültürünü yaymak, sporun bütünleştirici özelliği ile gençlerin takım ruhunu kazanmalarını sağlamak ve aralarından yetenekli olan sporcularımızı kulüplere yönlendirerek, profesyonel spor yaşamlarına il adımı atmalarını sağlamak. Bu vesile ile tüm halkımızı ve sporcu gençlerimizi 29 Haziran saat: 09.30’daki ‘Yaz Sporları’ açılışımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Kick Boks Hatay il şampiyonasına İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Türkiye Kick Boks Federasyonu Temsilcisi Ahmet Kural, Hakem Komite Başkanı Adnan Keremoğlu, Bölgesel Hakem Mustafa Cuma Uğurlu’nun yanı sıra sporcular ve aileleri katılım gösterdi. 

Yorum Gönder