KYK 34. İller Arası Futbol Turnuvası Hatay’da Yapıldı

26 Nisan 2019 Cuma 16:10
Bu haber 593 kez okundu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 34. İller Arası Futbol Turnuvası, Hatay'da yapıldı.

KYK 34. İller Arası Futbol Turnuvası Hatay'da Yapıldı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 34. İller Arası Futbol Turnuvası, Hatay'da yapıldı.

Hatay’ın yanı sıra Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Şırnak, Hakkari ve Mardin'den takımların yer aldığı organizasyonda, grup maçları öncesi Sadık Efendi Yurt Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Törende konuşan Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Okuyucu, " Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu olarak öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilmek ve her türlü kötü alışkanlıklardan koruyarak öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak, sporun eğitim hayatındaki etkin rolünü vurgulamak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla çeşitli sportif faaliyetler düzenlemekteyiz. Şampiyon olan takımımız başta olmak üzere tüm katılan takımlarımıza fair play kurallar çerçevesinde yaptıkları mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 9 takımın katıldığı mücadeleler sonucunda finale Batman ve Şırnak takımları kaldı. Çekişmeli geçen maçın sonucunda Batman takımı Şırnak takımını 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Turnuva kupa töreninde Batman takımına madalya ve şampiyonluk kupasını Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Okuyucu takdim etti.

Şampiyon olan Batman takımı Denizli’de düzenlenecek olan Türkiye Finallerinde mücadele edecek.

Yorum Gönder