M. Levent Hataylı: ‘Bütün Fenerbahçelilere Dokunacağız’

12 Mart 2019 Salı 18:38
Bu haber 1088 kez okundu

Fenerbahçe Spor Kulübü Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu ve Kongre Üyesi Mehmet Levent Hataylı, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği’nin misafiri oldu.

M. Levent Hataylı: ‘Bütün Fenerbahçelilere Dokunacağız'

 Fenerbahçe Spor Kulübü Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu ve Kongre Üyesi Mehmet Levent Hataylı, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği’nin misafiri oldu.

İskenderun Hataylı Otelinde gerçekleşen toplantıya İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen ve üyeler ile birlikte ÜNİFEB üyeleri katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübün Başkanı Ali Koç’un FBTV'deki ''Camiaya Sesleniş'' programında kulübün finansal yapısını düzeltmek amacıyla taraftarların içinde olduğu bir kampanya başlatacaklarını duyurması ile ilgili bilgi veren ve üyeleri ile istişarelerde bulunan Levent Hataylı, bu kampanya ile bütün Fenerbahçelilere dokunmayı amaçladıklarını belirtti.

Levent Hataylı açıklamasında: “Biz bu kampanya çerçevesinde 18 tane Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi arkadaşımızla bütün Türkiye’yi ve Avrupa’yı paylaştık ve ziyaretlerde bulunacağız. Kampanyaları açıklayacağız ve sizlerin değerli fikirlerini alacağız. Fenerbahçe’nin buradaki değerini ve lokal yansımalarını siz biliyorsunuz bize siz aktaracaksınız. Biz tavsiye ederiz sizler değerlendirirsiniz. Üniversiteli arkadaşlar bu işin kilit noktası. Ali Koç Başkanla beraber ilk önce alan sorumluları ve gönüllüleri saptamamız lazım. Bu kampanya için AVM’lerin hepsinden izin aldık. Başkan televizyona çıkacak gerekli reklam ve promosyon lansmanları yapılacak. Gerekli prosedürler izlenecek, izinleri alacağız. Sokaklarda olacağız, gönüllülerin hepsine Fenerbahçe amblemlerinin olduğu yelekler verilecek. Herşey hazırlandı. Bütün Fenerbahçelilere dokunacağız. Ama bir tek şunu söylüyorum gençler sakın çatışma ve tartışma ortamına girmeyin. Bizim işimiz çatışma değil. Fenerbahçe sevgisi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmektir.” dedi.

Yorum Gönder