‘Namazda Bereket, Sporda Hareket Var’ Etkinliği!

23 Şubat 2018 Cuma 11:20
Bu haber 803 kez okundu

İskenderun Gençlik Merkezi ‘Namazda bereket, sporda hareket var’ adıyla başlattıkları projede, Kaptan Paşa Camiinde sabah namazına gelen cami cemaati ve gönüllü gençler birlikte sabah sporu yaptı.

‘Namazda Bereket, Sporda Hareket Var' Etkinliği!

İskenderun Gençlik Merkezi ‘Namazda bereket, sporda hareket var’ adıyla başlattıkları projede, Kaptan Paşa Camiinde sabah namazına gelen cami cemaati ve gönüllü gençler birlikte sabah sporu yaptı.

‘Namazda bereket, sporda hareket var’ projesini çok uzun zamandır başlatmayı düşündükleri belirten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Yaklaşık 2 yıldır ‘Gençler sabah namazında buluşuyor’ projemiz devam ediyordu. Bugünde ‘Namazda bereket, sporda hareket var’ projemizi hayata geçirdik. Amacımız gençlerimizle cemaatin arasında, ortak noktalarla, daha çok kaynaşmalarını, aynı zamanda daha sağlıklı bir toplum için her kesime ulaşılmasını hedefliyoruz. Proje şu şekilde uygulanıyor, proje ortaklarımızdan Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden gönüllü gençlerimizi, araçlarımızla camiye getiriyoruz. Cami cemaati ile birlikte sabah namazını kılıp, yine proje ortaklarımızdan Feniks Spor Kulübünün Antrenörü M. Ali Selçuk gençlerimize ve cami cemaatine, cami içerisinde spor yaptırıyor. Elimizden geldiğince projeyi devamlı hala getirip uygulamada kalması için çaba göstereceğiz. ‘Gençler sabah namazında buluşuyor’ ve ‘Namazda bereket, sporda hareket var’ projelerimiz paralel bir şekilde devam edecek. Ayrıca en büyük destekçimizde her zaman için, Kaptan Paşa Cami İmamı Hamit Açıkgöz hocamız oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Onun güzel düşünceleri, gençleri sahiplenmesi ve yenilikçi fikirleri bizlere de şevk veriyor. Bu anlamda her hafta Perşembe günü yapacağımız bu çalışmayı önümüzdeki haftalarda 2 güne çıkarmayı planlıyoruz. Herkesi projemiz ‘Namazda bereket, sporda hareket var’ etkinliğine davet ediyoruz” dedi.

Yorum Gönder