Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun’da Başladı!

18 Aralık 2017 Pazartesi 16:42
Bu haber 838 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin ev sahipliğinde gerçekleşmekte olan Türkiye Üniversiteler Arası 2. Lig Salon Futbolu, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda başladı.

Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun'da Başladı!
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin ev sahipliğinde gerçekleşmekte olan Türkiye Üniversiteler Arası 2. Lig Salon Futbolu, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda başladı.

İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seremoniye İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Temsilcisi Ercan Yeldan, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, İSTE Akademisyenleri, müsabakalara katılan üniversitelerin oyuncuları katıldı.

İskenderun’da birçok üniversitenin katılımıyla sporla birlikte, dostluk ve kardeşliğin oluşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden İSTE Rektörü Türkay Dereli, ilk top atışını yaparak maçları başlattı.

İskenderun’da bulunmaktan dolayı memnuniyeti belirten TÜSF Temsilcisi Ercan Yeldan, müsabakalara katılan takımları takdim ederek, tüm takımlara başarılar diledi.

18-20 Aralık tarihleri arasında İskenderun’da gerçekleştirilen Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu grup müsabakalarına, ev sahibi olan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin yanı sıra Adana Bilim ve Teknik Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin bulunduğu 4 takım katıldı.

İSTE öğrencilerinin yoğun bir tezahürat gösterdiği gruptaki ilk maçta İSTE, Çağ Üniversitesi’ni 3-2 yendi. Günün ikinci maçı ise Adana Bilim ve Teknik Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında oynanacak.

Lig usulü oynanan maçlar sonunda grubu ilk sırada tamamlayan takım şampiyon olarak birinci lige çıkacak.

Öte yandan 18-20 Aralık 2017 tarihlerinde İskenderun’daki grup maçlarına katılması gereken Toros Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitelerinin ise maçların sınav anlarına denk gelmesi ve ödenek çıkartılamadığı gibi farklı nedenlerden dolayı maçlara katılamadıkları, bu nedenle gruptan çıkartıldıkları öğrenildi.



Yorum Gönder